Miriam och Bob ?

Hej, heter Miriam och bor med min staffe Veilabakkens Bun från Kanelbullekullen (Bob) och hans storebror Chihuahuan Bruce.
Hade kollat efter en liten flockmedlem ett tag när jag fick syn på Veilabakken. Det var en bild på Tiny som valp (sötaste valpen någonsin)som fångade mitt intresse. Eftersom hälsa och mentalitet är viktigt för mig och även för Veilabakken kändes det som en given kennel för mig.

2015-10-04 föddes den sötaste lilla tjocka brindlevalpen, han kallades först för Bullen (vilket morfar fortfarande kallar honom) men det permanenta namnet blev därefter Bob. Bobby, Bobban, Gris, Bobilicious kärt barn har många namn, och med den intensiva kärlek och glädje denna hund sprider så blir det väldigt många olika smeknamn. Alltid glad och älskar alla. Har charmat varenda tågkonduktör i Norrland samt alla som brukar åka tåg med oss .
När matte jobbar så får Bob och Bruce leka hos mormor och morfar, de har egen trädgård med en liten skog så Bob älskar att vara hos dem.
Vi är ute i skog och mark så mycket som möjligt, vi leker ofta kurragömma, där Bob får vänta, sen så får han leta reda på mig, vilken han är otroligt duktig på.

Så otroligt tacksam för den här lilla sammetsgrisen. Tusen tack Therese, du är den bästa kennelmamman någonsin, och har alltid tid när man haft funderingar och frågor.
Kärlek och kramar framförallt pussar från Bob, Bruce och Miriam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *