Lina, Jocke och Vira

Hej!

Veilabakkens Miss Sunshine ”Vira” är född 2015-02-01 i Veilabakkens första kull ❤ Hon bor med mig (Lina) och Jocke i Beckomberga där vi har närhet till skog och fina promenader! Vira är vissa dagar med mig på jobbet på Hundaffären inne i stan. Där blir hon bortskämd med godisbitar av kunder och personal som alla älskar henne (så klart ?). De dagar hon inte är med på jobbet är hon hos ”farmor” som skämmer bort henne med köttbitar & råa köttbullar rullade speciellt till henne. ?
På vardagarna tar vi härliga promenader på väg till och från jobbet med bollkastning och annat skoj och sedan har vi myskvällar i soffan när vi kommer hem. Just nu är Vira överlycklig för att det är vår och hon studsar omkring, slår volter och rullar sig i gräset ungefär 700 gånger per promenad. ?
Andra favoritstunder för Vira är att hälsa på mina föräldrar och deras hund uppe i Sandviken, skutta omkring i skogen och att hänga i sommarstugorna på landet. Och att hälsa på hos Veilabakkenfamiljen, så klart!!

Vi har bland annat provat på viltspår, som vi älskar, och varit på en hel del utställningar.

Vi har nu startat en egen liten kennel som heter Paws & Play (www.pawsandplay.se) och om allt går som planerat blir Vira mamma till små valpar i höst ???

Jag gillar instagram så Vira har självklart ett konto där. ? vira_the_staffy

Puss å kram från oss! ?‍♀️??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *