Madeleine & Svea

Hej

Madeleine heter jag och är den ”nya” bloggaren här på veilabakkens hemsida. Jag kommer att skriva lite kort och gott om mig själv och min staffe Svea som självklart kommer från veilabakkens kennel.

Jag är 31 år gammal och är bosatt i Sollentuna med min staffe Svea. Det är bara vi 2 i vår lgh så vi har all tid i världen för varandra. Jag bor nära skog och vatten så blir långa promenader i terrängen dagligen. På dagarna jobbar jag på Mercedes som leverans/ekonomi tant ☺
Svea är välkommen på jobbet MEN jag har så många underbara vänner som vill gosa med henne om dagarna så hon har det bättre med dem dagtid.

Lite kort om Svea, hon är född 4 okt 2015 (kanelbulle kullen) hemma hos Therese som driver veilabakkens kennel. Hon var den enda tiken som kom av 4 valpar. Tur för mig då min önskan var en tik! Hon har förgyllt mina dagar sen dag 1, hon är en underbar glad individ den lilla rackarn. Hon har så mycket konstigt för sig hela tiden, hon pratar så mycket och det har hon säkerligen ärvt efter sin mamma Stjärna som också tar ton ibland.
(Mer info om kullen hittar ni under tidigare valpkullar)

Innan Svea så hade jag en rottweiler vid namn Stella. Stella köpte jag 2006, hon var min räddare i nöden då jag förlorade min pappa det året. Hon blev 9 år gammal, fick ta bort henne juni 2015. Det var det tuffaste beslutet jag någonsin tagit och har ännu inte förlåtit mig själv för det! Huvudsaken är att hon inte har ont och att min pappa har fått en ängla hund som håller honom sällskap.

Nykläckt tjej ?

Här är jag 4-5 veckor

Första dagen på jobbet med min mamma

Min första utställning, jag kom 4:a ??❤

Jag anser mig själv som världens bästa barnvakt!

Idag är jag hela 18 månader och är vackrare än aldrig förr

Kram Madeleine & Svea ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *