27 december, 2017

Fodervärdar sökes

Vi söker Helfodervärdar för både tikar och hanhundar under 2019.

 

 

 

Helfodervärd tik - innebär att man betalar 0 kr för valpen/tiken, 0 kr för hälsokontroller, MH/BPH och övriga tester inför avel.

Det man får stå för själv är försäkring och övriga kostnader så som foder, leksaker osv allt som man står för om man hade köpt hunden själv.

Förväntningar på en helfodervärd är att man har ambitioner att få en individ som jag tror lite extra på inför avel. Som vill ställa ut tiken på utställningar, vara aktiv i diverse hundsporter. Du bör ha mål att meritera henne så långt det går.

Avtalet innebär att Veilabakken har rätt att ta två kullar på tiken.

 

Helfoder hane - innebär att man betalar 0 kr för hunden/valpen, 0 kr för hälsokontroller, MH/BPH och övriga tester inför avel.

Det man får stå för själv är försäkring och övriga kostnader så som foder, leksaker osv allt som man står för om man hade köpt hunden själv.

Förväntningar på en helfodervärd är att man har ambitioner att få en individ som jag tror lite extra på inför avel. Som vill ställa ut hanen på utställningar, vara aktiv i diverse hundsporter. Du bör ha mål att meritera honom så långt det går.

 

Läs mer på SKK.se

https://www.skk.se/sv/kopahund/att-kopa-hund/Nar-du-bestamt-dig/att-vara-fodervard/

Mer läsning på Svenska Kennelklubbens sida:

https://www.skk.se/sv/uppfodning/avel-och-uppfodning/avtal/

 

När du fyller i formuläret nedan skriv i "subject" t.ex. - Halvfodervärd Tik
I ditt meddelande vill jag veta mer om dig och vilket typ av hem du kan erbjuda valpen.

Fyll i Formen nedan vid intresse

Jag önskar bli fodervärd åt hund hos Veilabakken