Copycat kullen flyttar till helgen.

Tänk att 8 veckor har gått så fort, i måndags blev de 8 veckor. Nu har jag fått en ganska bra känsla för kullen.

De är helt crazy och orädda. Mycket mer energi och mer frekvent vakna än tidigare kullar, de har tagit sönder mer här hemma än vad de tre tidigare kullarna har gjort tillsammans. Å då hade jag  7 rottisvalpar också förra gången. De är däremot otroligt mysiga och keliga, vill gärna vara nära hela tiden och väljer mys med oss två-beningar före varandra.

Tänkte presentera dem var för sig;


Veilabakkens Vacker utan Spackel som kom ut först, kommer att bo hemma hos Marina och farfars bror King. Grace är förmodligen den gosigaste och mysigaste valpen jag någonsin fött upp. Hon kommer och sätter sig vid mina fötter och hon förväntar sig att jag skall lyft upp henne för att mysa. Hon har ett vackert ansikte, är otroligt lik sin farmor Blixtra. Vanessa säger att lilla Grace är precis det hon vill ha i en hund <3 Jag håller med. Jag tror hon kommer att passa Marina och hennes familj perfekt och att hon även kommer vara precis det Marina söker i sin nästa Staffe. Nu får vi hoppas att jag har rätt.Därefter kom Veilabakkens Lilla Stjärna, som kommer kallas för Freia. Hon är den som varit mest orädd och helt opåverkad av nya miljöer. Hon möter allt med positiv attityd och tycker livet är skit kul! Jag måste erkänna att hennes temperament tilltalar mig som gammal brukshundsmänniska. Det blir en handfull denna lilla fröken för Andree, Emelie och Lillith, men helt klart en okomplicerad och framåt tjej. Exteriört kanske den som är svårast att förutspå, men hoppas innerligt att hon blir en frisk individ som jag i framtiden kan bruka i avel. Då hon har precis det jag letar efter i avel mentalt i dagsläget.Sen kom pappa kopian Veilabakkens Lilla Junior, som flyttar hem till sin pappa och skall kallas för Huskar. Lilla Huskar är en sprallig och lekfull kille som tidigt visade att han var en ganska lugn och cool kille. Men den senaste tiden har han tillsammans med sina syskon spårat. Aktiv och vild passar honom mer än lugn och fin. hehe Husse kommer även här få en handfullmed denna korven. Älskar hans kroppskonstruktion och hoppas huvudet utvecklas lite mer. Men ser fram emot hans utveckling <3


Veilabakkens Lillebror är ju den yngsta av alla hanar på veilabakken då han kom ut efter Lilla Junior, Lillebror skall kallas för Nisse hos sin nya familj. Älskart!! Detta är killen med pricken över i, den där lilla extra jobbiga valpen i lådan som kommer behöva utmaningar i livet. Men den största charmören, alla charmas av hans personlighet och han får alla att skratta gott. Jag bokstavligt älskar hans kroppskonstruktion och tror han blir en relativt liten hane. Nisse är helt klart den absolut modigaste valpen i lådan och den som är mest framåt och självsäker. Ska bli spännande att se honom utvecklas, han ska bo hemma hos Lina och Fredrik i Uppsala med deras två små barn.


Nu kommer ju nästa lilla vap Veilabakkens Socker Söt som skall flytta till Märsta till Stina och Niklas, hon kommer kallas för Vindra. Detta är tjejen som ”got the looks” hon är ju helt klart både snygg och smart. Har den tydligaste av och på knappen som kan ligga och softa när hon känner för det å nästa sekund ger 100%. Denna fröken har mycket kamplust, hon älskar att kampa! Ska bli spännande att se hur hon utvecklas. <3


Sist men inte minst Veilabakkens Tigerlilja som skall bo hos David och Messi i Linköping. Hon kommer att kallas för Nelly. Detta är en fröken som visat sig vara lite mer självständig, måste inte vara med de andra och gillar att vara lite för sig själv. Hon var lite mjuk och försiktig i början, men har kommit igång ordentligt och är otroligt framåt och busig. En härlig tjej som verkligen har växt i min ögon. Kroppskonstruktionen på henne är också helt fantastisk, det är svårt att se med den teckningen men tror hon kan bli riktigt trevlig exteriört hon med.


Överlag är jag super nöjd! Ska bli spännande att följa er, Grace, Freia, Huskar, Nisse, Vindra och Nelly <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *